Wat gebeurt er met het geld dat wordt gedoneerd?

Wij proberen zoveel mogelijk donaties op te halen die ten gunste komen van het Catharina onderzoeksfonds. Naast donaties die bedrijven doen, zijn er ook een aantal bedrijven die ons sponsoren met materialen. Zo stelt Content autogroep onze auto geheel kosteloos ter beschikking, heeft Lab101 belangeloos de website gebouwd en verzorgt Cranen de belettering van onze auto. Het is eigenlijk heel simpel, we zijn met alles enorm blij en streven ernaar om een zo hoog mogelijk bedrag aan het Catharina onderzoeksfonds te kunnen doneren.

De Stichting Catharina Onderzoeksfonds zet zich in voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek in uw eigen Eindhovense Catharina Ziekenhuis. Dat doen we omdat het Catharina Ziekenhuis vanuit de overheid geen geld krijgt voor het doen van wetenschappelijk onderzoek. Alle academische ziekenhuizen krijgen dat wel. Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis en moet voor onderzoek op zoek naar andere geldstromen. Daarom is de Stichting Catharina Onderzoeksfonds opgericht.

Dankzij medisch wetenschappelijk onderzoek is zorg continu in beweging. Elke dag zijn er doorbraken: nieuwe behandelmethoden, werkwijzen en medicijnen. Gedegen onderzoek zorgt voor kwaliteit en resultaat op de lange termijn.