Over ons

Enig idee wat Synergie, de Arctic Challenge, en het Catharina Onderzoeksfonds met elkaar te maken hebben? Wij wel!

In januari 2020 gaan wij, Bas Hermes en Jan-Hein Korsten, meedoen aan de Arctic Challenge. De sponsoropbrengsten komen ten goede aan het Catharina onderzoeksfonds.

Waarom? Hierom. Door mee te doen aan de Arctic Challenge en het Catharina Onderzoeksfonds in Eindhoven als goed doel te kiezen, laten we zien hoe belangrijk wij onderzoek naar kanker vinden. Als bedrijf bestaan wij in 2020 20 jaar en zijn wij gezond. Na enkele ups en downs kunnen we dit gelukkig ook zeggen over onszelf als personen. Mede dankzij de juiste medische zorg zijn wij fysiek in staat tot een uitdaging als deze, wat helaas niet voor iedereen geldt. Om ervoor te zorgen dat behandeling voor méér kankerpatiënten op tijd komt, zetten wij alles op alles. Hopelijk met jouw steun! 

Bevlogen ambassadeur

“Nadat ik zelf succesvol aan kanker geopereerd en behandeld was, werd ik door het Catharina onderzoeksfonds gevraagd als ambassadeur. Omdat het Catharina Ziekenhuis een toonaangevend maar geen academisch ziekenhuis is, is er minder geld beschikbaar vanuit de overheid en is fondsenwerving noodzakelijk. Ik heb geen moment getwijfeld over mijn antwoord. Van dichtbij zag ik het nut van verder onderzoek en behandeling. Bovendien vind ik het belangrijk dat patiënten in hun eigen omgeving, regionaal, behandeld kunnen worden. Hoe meer geld, hoe meer mensen een draaglijker en beter leven krijgen. Voor zoiets moois zet ik me meer dan graag in.”


Bas Hermes

Bekijk hier mijn verhaal waarom ik vind dat onderzoek zo enorm belangrijk is: https://www.youtube.com/watch?v=bZCZH4QJPGc

https://www.catharinaziekenhuis.nl/files/Pers/PDF/20190704-FD_Bas_Hermes_Pruik_op_de_zaak.pdf